“La clau ha sigut la personalitat de l’equip”

0

Òscar Perarnau, director esportiu del RCD Espanyol, va lloar el partit dels jugadors blanc-i-blaus i la feina de Constantin Galca des de la seva arribada

Satisfet. Si una paraula definia a Òscar Perarnau al final del partit  era satisfacció. El director esportiu del RCD Espanyol va mostrar-se satisfet per la feina realitzada pels jugadors blanc-i-blaus: La clau del partit ha sigut que l’Espanyol ha mostrat personalitat. Cal felicitar els jugadors”.

Perarnau va assenyalar que “en un derbi sempre hi ha molta rivalitat, i és important sumar”. El  director esportiu, a més, va afegir que va haver-hi “molta intensitat, però pert par nostra tot queda al camp”.

Amb Constantin Galca a la banqueta, va afirmar que “els jugadors han estat molt eficients a nivell defensiu. Porta poc temps al càrrec, però està fent una gran feina”.

Preguntat per la presència de Chen Yansheng a les graderies, el directiu esportiu va afirmar que “és evident que la seva arribada va de debò. Tots tenim moltes expectatives posades. Personalment, vaig tenir l’oportunitat de conèixer-lo a la Xina ara fa mes i mig”.