Òscar Perarnau, exdirector esportiu del RCD Espanyol, ha explicat a la sala de premsa de la ‘Dani Jarque’ els motius dels seu adéu

Òscar Perarnau, exdirector esportiu del RCD Espanyol, ha anunciat la seva dimissió del càrrec a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Perarnau, que ha comparegut molt emocionat davant els mitjans i que en més d’una ocasió no ha pogut reprimir les llàgrimes, ha explicat que els motius de la seva decisió transcendeixen dels esportius.

“La decisió és exclusivament personal. Meva i de ningú més. Transcendeix de temes esportius. He de ser honest amb mi mateix i amb el club que m’ha fet créixer humana i professionalment. Us demano respecte i comprensió”.

Òscar Perarnau, que ha demanat “pau, unió i progrés” per aquesta nova etapa que enceta el RCD Espanyol, ha dit que renuncia als dos anys que encara li quedaven de contracte: “Fa dies que hi reflexiono. He esperat uns dies per comunicar-ho de manera oficial per respecte als canvis que hi ha hagut. Però en els últims dies vaig comunicar la meva decisió al senyor Daniel Sánchez Llibre, al Joan Collet, al Ramon Robert, al Javi López, a Galca i al Xavi Salvatella”.

La premsa, en un gest agraït per part del director de comunicació del RCD Espanyol, ha renunciat al torn de preguntes i ha entregat el micròfon per respecte a un emocionat Òscar Perarnau.