P8 Gra i P8 Max la gamma alta de Huawei

  2
  P8 Gra i P8 Max la gamma alta de Huawei

  P8 Gra i P8 Max la gamma alta de Huawei

  Huawei P8 Max i P8 Gra, dos smartphones que competeixen amb fabricants de la talla de Samsung.

  Amb un catàleg de terminals que va des de la gamma més bàsica fins a la molt alt, Huawei és un altre d’aquests fabricants xinesos que s’ha expandit per tot el món a un ritme vertiginós, i això que no és precisament barat comparat amb el que sol ser habitual en els fabricants procedents d’aquest país. Avui us anem a parlar de dos exemples, els nous Huawei P8 Max i P8 GRA, dos smartphones d’alta gamma que competeixen directament amb fabricants de la talla de Samsung.

  El Huawei P8 Max es tracta d’un enorme phablet amb pantalla de 6.8 polzades i resolució Full HD (1920 x 1080 píxels), lògicament pensat per la seva grandària per a usuaris als quals els agradi (o necessitin) pantalles realment grans. Per potenciar aquesta pantalla, Huawei ha incorporat un potent SoC que no veiem molt freqüentment en altres fabricants, un Hisilicon Kirin 935 amb vuit nuclis d’arquitectura big.LITTLE (quatre nuclis ARM Cortex A53 que funcionen a 2.2 Ghz i altres quatre que ho fan a 1.5 Ghz). El SoC també integra una GPU ARM Mali T628 que promet un excel·lent rendiment en aplicacions 3D.

  Huawei ha instal·lat 3 GB de memòria RAM perquè qualsevol ús que li vulguem donar al sistema operatiu Android 5.0 reinstal·lat funcioni com la seda, i acompanyant a aquests trobem gens menys que 64 GB d’emmagatzematge intern (ampliables mitjançant targeta microSD). Per dotar d’una gran autonomia a tot aquest potent maquinari, trobem una bateria amb 4360 mAh.

  P8 Gra i P8 Max la gamma alta de Huawei

  Quant a les càmeres, tenim l’habitual de 5 Mpx en la part davantera i la de 13 Mpx en la posterior, explicant aquesta amb doble flaix LED (doble to), enfocament automàtic i estabilització òptica d’imatge. Per descomptat compta amb WiFi i connectivitat 2G/3G/4G LTE compatible amb les xarxes espanyoles i doble SIM (una micro SIM i una nano SIM).

  P8 GRA, una versió més reduïda del model anterior però gairebé igual de potent. Huawei ha integrat en aquest terminal un SoC un esglaó inferior a l’anterior, un Hisilicon Kirin 930 que també compta amb 8 nuclis Cortex A53, però que els quatre “superiors” funcionen a 2 Ghz en lloc de 2.2 Ghz. També explica la GPU Mali T628 i amb 3 GB de memòria RAM, per la qual cosa de rendiment va més que sobrat.

  Huawei P8 GRA compta amb una pantalla bastant més modesta en grandària, un terme mitjà entre les dues grandàries més habituals de pantalla (5 i 5.5 polzades), 5.2 polzades, encara que també té resolució Full HD (1920 x 1080 píxels). Això sí, l’emmagatzematge intern també s’ha vist reduït a 16 GB, encara que també és ampliable aquesta capacitat mitjançant targeta de memòria micro SD. La seva bateria també és bastant inferior, amb 2600 mAh de capacitat.

  P8 Gra i P8 Max la gamma alta de Huawei

  En aquest cas, també tenim WiFi 802.11 b/g/n i connectivitat Bluetooth 4.1 (el P8 Max la té 4.0), a més clar de compatibilitat amb xarxes 2G/3G/4G LTE (compatible amb les xarxes espanyoles) i dual SIM (en aquest cas dos Nano SIM).

  Com els aconsegueixo i quant costen?

  Ara mateix podeu aconseguir amb un suculent descompte tots dos terminals en la tenda xinesa GearBest. D’una banda el Huawei P8 Max surt per 426.96 euros si utilitzeu el cupó P8MAX, mentre que el Huawei P8 GRA es queda en 386.84 euros amb el cupó P8GRA.