Pablo Casado respon a Mas

0
Pablo Casado
Pablo Casado
Pablo Casado
Pablo Casado

Que ‘caça major’ és que CDC exigís el 3% de “peatge” a les empreses

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha respost al president de la Generalitat, Artur Mas, que ‘caça major’ és el que ha fet CDC amb les empreses perquè contractessin obra pública, en demanar-los un “peatge” del 3% a canvi.

Així ha contestat a la resposta d’Artur Mas a l’operació de la Guàrdia Civil contra la suposada corrupció a Convergècia, que ha suposat la detenció aquest dimecres del tresorer de la formació: “Som objecte de caça major”, ha dit el president català i responsable d’aquest partit.

“El senyor Mas s’està situant al costat del seu tresorer, està apuntant qui no ha d’apuntar, la Justícia”, ha dit Casado en declaracions a la premsa durant el Congrés del PPE que se celebra a Madrid.

El dirigent popular ha assegurat que aquesta investigació deixa clar que “a Catalunya no era Espanya qui robava sinó el nacionalisme”, i ha animat Artur Mas a inventar-se menys confabulacions exteriors i a embolicar-se menys en la senyera, que és de tots.

[quote] “Que comenci a explicar què passava amb aquest 3% de Convergència, amb aquestes suposades mossegades que el nacionalisme exigia a les empresa”, ha exigit.[/quote]