Skoda ofereix més personalització amb el pack Red&Grey

Skoda augmenta l’atractiu visual dels seus models amb el nou i cridaner pack Red&Grey. Amb ell, el Skoda Fabia, el Skoda Fabia Combi i el Skoda Spaceback, fan un pas més a nivell de disseny i esportivitat, especialment a nivell exterior gràcies a les dues franges en vermell i gris que recorren tota la part superior del vehicle, i que distingeixen a la perfecció aquestes noves variants de model del fabricador. Una imatge exclusiva que ve acompanyada d’altres elements d’equipament.

El pack Red&Grey inclou dues franges en vermell i gris sobre la carrosseria en color blanc o negre, creant així un contrast que dóna més sensació d’esportiva als vehicles. Tant en el Fabia, el Fabia Combi com en el Spaceback, les franges comencen just per sota de la graella frontal i passen per tot el capó i el sostre fins a finalitzar a la porta del maleter, en una posició lleugerament més propera al costat esquerre. Així mateix, el nou pack Red&Grey inclou retrovisors pintats en negre, així com el vinil en la motllura interior.

En el cas del Fabia i el Fabia Combi, el pack inclou les llandes d’aliatge de 15 polzades, els fars davanters amb llum diürna LED i els fars antiboira davanters que arrodoneixen la imatge frontal. En el cas del Spaceback, les llandes de l’acabat són de 17 polzades, mentre que els elements d’il·luminació inclouen els fars antiboira davanters en negre i els les òptiques posteriors enfosquides.

En tots els models, el pack Red&Grey s’associa a l’acabat Ambition i es comercialitza exclusivament en els colors Blanc Candy, Blanc Laser, Blanc Lluna i Negre Màgic.

Skoda aconsegueix que el Fabia, el Fabia Combi i el Spaceback ofereixin una imatge més juvenil i personalitzada per poder diferenciar-se de la resta.

El preu del pack és de:

  • Fabia- 570 €
  • Fabia Combi- 645 €
  • Spaceback- 1.950 €