Manny Pacquiao demana disculpes - Diari Catala
El candidat a senador per Filipines ha matisat les seves declaracions en un vídeo publicat al seu Twitter | FOTO: Europa Press

El boxejador filipí Manny Pacquiao ha demanat perdó a través de les xarxes socials per fer en una entrevista comentaris ofensius contra els homosexuals

El boxejador Manny Pacquiao, que es presentarà a senador a les eleccions de Filipines, s’ha vist forçat a demanar disculpes a les xarxes socials per unes greus declaracions que va proferir contra els homosexuals en una entrevista a la televisió local del seu país. El campió mundial a vuit categories diferents va ofendre al col·lectiu després de dir que “els homosexuals son pitjors que els animals”.

És de sentit comú. S’aparellen els animals amb exemplars del mateix sexe? Els animals són millors perquè poden distingir masculí i femení. Si els homes se’n van al llit amb homes i les dones amb dones són pitjors que els animals”, va expressar a la cadena filipina TV5.

Pacquiao, que es va convertir a l’evangelisme a principis del 2010, té unes fortes creences catòliques i és partidari d’una línia política molt conservadora, ha despertat una profunda indignació contra la seva figura amb els seus comentaris i després de nombroses reaccions ha pres la decisió de fer pública a través de Twitter una disculpa on matisa la seva opinió.

El comunicat de Manny Pacquiao diu el seguent: “Em sap greu haver ferit a les persones amb la meva comparació dels homosexuals i els animals. Si us plau perdoneu-me aquells als que us he fet mal. Continuo estant en contra del matrimoni del mateix sexe pel que diu la Biblia, però no condemnaré al col·lectiu LGBT (Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals). Els estimo a tots amb l’amor del Senyor. Que Déu us beneeixi”.