La marca insinua la seva nova màquina, el Pagani Huayra BC

Durant el passat any 2015 es va posar de moda treure versions més picants i amb mirada cap al circuit dels grans superesportius i hiperesportius. Sense anar més lluny, el McLaren P1 GTR o el Ferrari FXX K són els dos grans exemples. Doncs bé, ja fa un temps per l’aire corria un rumor que apuntava cap a una versió més picant del ja espectacular Pagani Huayra i, ara, sembla que aquesta idea comença a agafar forma i pugui ser una realitat durant aquest 2016. De moment ja tenim nom i es diu Pagani Huayra BC.

Pagani, coneixedor que les xarxes socials són una bomba de rellotgeria que sempre acaba explotant, ha penjat la imatge que acompanya a aquestes lletres al seu perfil oficial de Facebook i clar, sent la marca italiana, aquest senzill gest agafa una magnitud incalculable. A més a més, apareix el nom de Pagani Huayra BC que, suposem, serà el definitiu que acompanyarà a aquesta versió.

Òbviament una imatge dóna peu a multitud de rumors i dades que encara no s’han fet oficial, així que nosaltres anirem amb peus de plom ja que no disposem de cap xifra de potència ni prestacions que us pogués convèncer. El que sí que podem saber només mirant la imatge és que aportarà un nou paquet aerodinàmic on destaca un immens aleró que es situa a banda i banda de la part posterior.

Posant-vos en context, el Huayra convencional munta un espectacular motor V12 de 700 CV de potència que, suposem, el Pagani Huayra BC l’exprimirà més per aconseguir uns resultats encara millors.

La marca tampoc ha dit res sobre quan serà presentat oficialment, però les apostes senyalen el Saló de Ginebra com el millor aparador per ensenyar a tot el món aquest nou producte que, de ben segur, ens deixarà bocabadats.