LG deixa veure les seves novetats i mostra la nova pantalla flexible OLED de 18 polzades que presentara al proper 6 de Gener al CES 2016

Pantalla flexible OLED de 18 polzades de LG | Diari CatalàLa divisió de pantalles, LG Display, ha mostrat la seva pantalla flexible OLED de 18 polzades, entre algunes de les novetats. Encara que LG no ha desvetllat moltes més dades, la qualitat i imatge sembla bona i, tal com es doblega, es pot veure que el panell gaudeix un gruix molt reduït.

La primera, és una pantalla completament flexible i que fins i tot es pot enrotllar, mentre que la segona és un display absolutament transparent.

El panell crida l’atenció per les seves grans dimensions i per mantenir la qualitat d’imatge quan és doblegat sense pietat com podreu apreciar en el vídeo que us deixem a continuació.

Pantalla flexible OLED de 18 polzades de LG | Diari Català

Generalment estem acostumats a veure panells amb aquest nivell de flexibilitat en una escala molt més reduïda.

La característica més interessant d’aquest display, és sens dubte la seva capacitat per ser enrotllat tal com si es tractés d’un plec de paper. Aquest panell pot ser enrotllat fins a arribar a un radi de tot just 3 centímetres, això sense afectar la qualitat d’imatge.

La pantalla flexible, està composta per una pel·lícula de poliamida d’alt contingut molecular, material que no només permet assolir un panell ultra prim sinó que també molt flexible i que seria aplicable a models de fins a 50 polzades.

La segona sorpresa de LG, va venir de la mà d’un display totalment transparent, també OLED de 18 polzades.

Pantalla flexible OLED de 18 polzades de LG | Diari CatalàL’empresa va aconseguir reduir amb èxit la boirina del panell, això mitjançant l’ús de continguts de circuit i film a un nivell de només un 2%, 5 vegades menys que en les pantalles actuals.

Gràcies a aquestes noves tecnologies, LG aposta a seguir sent líders del mercat de les TV; van ser els primers a introduir les pantalles OLED i, estan confiats que, d’aquí a 2017, estaran disponible al públic nous models amb display OLED flexible i transparent Ultra HD per sobre les 60 polzades, radi de curvatura de 100r i transmitància per sobre el 40%, marcat el pas del qual serà el futur de les pantalles de televisió.

La companyia mostrarà més pantalles durant aquesta fira, com un model corbat per a vehicles i un altre panell que supera les 50 polzades amb un gruix mai vist fins ara.