Pantalles de mà per no perdre detall del GP de València

0
No et perdis detall de la carrera amb les pantalles de mà de Viuing
www.viuing.com
No et perdis detall de la carrera amb les pantalles de mà de Viuing
www.viuing.com

Pantalles de mà per veure tot el que passa a la carrera decisiva de la temporada 2015 de MotoGP

L’empresa catalana Viuing ha llançat un producte al mercat que permetrà no perdre detall del Gran Premi de València des de les graderies, es tracta d’una pantalla petita, que hi cap perfectament a la mà, que els aficionats poden adquirir per només 15 euros.

Dorna serà qui comercialitzarà aquest producte i de moment s’ha firmat un acord per aquestes dos carreres, el Gran Premi d’Aragó i el de València. Si funciona i Dorna hi veu futur hi ha l’opció de firmar un contracte per tota la temporada següent a totes les carreres de MotoGP.

Aquestes pantalles de 4,3 polzades rebran el senyal internacional de televisió de Dorna, per tant, serà com està veient la carrera des de casa teva amb imatges en directe en tot moment, així els aficionats que ho desitgin no es perdran ni un sol detall de la decisiva carrera que decidirà el campió del món de MotoGP 2015. Al rebre el senyal de Dorna i que siguin ells mateixos els que el comercialitzin fa que no hi hagi cap conflicte de drets televisius.

Aquests dispositius ja es van provar durant el Gran Premi d’Aragó i es poden adquirir al mateix circuit per 14,95 euros. Però al haver-hi disponibles un número limitat de pantalles, aquells aficionats que ho desitgin el podran comprar per Internet i recollir-lo a l’entrada del circuit sense haver de fer cues.

Aquestes pantalles tenen una autonomia de 6 hores, tenen efecte antireflexant per si fa sol que la qualitat de la imatge no es vegi afectada i són resistents a l’aigua per si plou. No necessiten cap tipus de cable ni connexió a Internet i només es permet un únic ús. Un cop acabat l’esdeveniment es poden llençar en uns contenidors especials que hi haurà al circuit o bé guardar-lo com a record del Gran Premi ja que van dins d’una caixa personalitzada amb motiu de l’esdeveniment. Al no necessitar connexió a Internet fa que no hi hagi cap problema de bloqueig de la imatge per masses dispositius connectats al mateix temps. Les pantalles reben el senyal per satèl·lit i per diferents antenes i repartidors que s’instal·laran al recinte.

La idea empresarial sorgeix de la necessitat que els emprenedors van observar en circuits com el de Barcelona-Catalunya ja que hi ha localitats on només veus el tram del circuit on estàs i et perds tot el que passa a la resta del circuit. Els creadors d’aquesta idea són Marc Garcia, Toni Felguera i Sergio Palomino, que aquest any van rebre un capital de 700.000 euros per poder començar el projecte. Els principals inversors van ser Bankinter i Inveready que compten amb el 87% dels recursos.