Kostas Papanikolaou ha assegurat aquest dijous en una entrevista al diari Sport que no hauria tingut cap problema en tornar al club blaugrana

L’internacional grec ha retornat des de l’NBA i el seu primer partit en la present Eurolliga serà al Palau en un partit que, tal com reconeix al Diari Sport, “no deixa de ser especial. Allà vaig estar un any fantàstic, on tothom em va tractar de meravella, els meus companys, el club, l’staff, la ciutat…”.

El Barça, que mantenia els drets de l’aler a Europa, va decidir no exercir-los i Papanikolaou va tornar al Pireu: “Vaig arribar a un acord amb Olympiacos i llavors el meu agent li va fer saber al Barça la meva situació. Ells van tenir un temps per decidir si em recuperaven i no ho van fer. Tenien aquesta oportunitat però no va passar. També els vaig dir, que si la meva opinió servia per a alguna cosa, que preferia estar a Olympiacos, ja que m’ajudaria a recuperar el meu joc, per tornar a créixer com a jugador a Europa “.

I és que reconeix que “hauria tornat a aquest Barça sense problemes. Van ser professionals en tot moment i només tinc paraules d’agraïment “.

Sobre el seu pas per l’NBA: “És veritat que no va ser com m’hagués agradat, però no renego d’ella. Va començar bé, però després van arribar les lesions i em van traspassar a Denver on no vaig tenir tanta continuïtat fins que em ‘van tallar’ per raons salarials”.