“Mai he volgut amenaçar ningú”

0

Pape Diop nega les declaracions que li atribueixen algun mitjans de comunicació després del partit de Copa del Rey, i demana que s’emeti l’entrevista per evitar malentesos

El migcampista del RCD Espanyol ha volgut aclarir tot l’enrenou que s’ha desplegat a les xarxes socials després d’unes declaracions que va fer amb el partit acabat. Diop no accepta la literalitat de les seves declaracions; i és que, alguns mitjans, han publicat que el migcampista va dir que “si haguéssim volgut, els jugadors del FC Barcelona haurien sortit en llitera”.

Diop assegura que en cap moment va reproduir aquestes paraules, afirmant que “m’agradaria que si es posen frases entre cometes, que siguin el que he dit. Només canviant unes lletres es canvia el sentit de la frase. És possible que no m’entengués per una qüestió d’idioma, però mai, en cap moment, he volgut cridar a la violència o amenaçar ningú”.

El migcampista, a més, assegura que “m’agradaria que es pogués emetre l’entrevista enregistrada i es veurà el que he dit. Insisteixo que nosaltres no som un equip violent. Si ho haguéssim estat, ahir hauria hagut entrades lletges o lesions o hauríem sortit en llitera. Això és el que jo volia dir. Si es posa tot l’enregistrament, s’entén. No tinc problemes en assumir el que he dit, però no m’agrada que es posin a la meva boca coses que no he dit”.