Les paraules de Luis Enrique a la roda de premsa del Villarreal

0
Les paraules de Luis Enrique a la roda de premsa del Villarreal - Diari Catala
Luis Enrique ha mostrat la seva satisfacció per l'actitud de l'equip davant de la lesió de Messi / Atlas
Les paraules de Luis Enrique a la roda de premsa del Villarreal - Diari Catala
Luis Enrique ha mostrat la seva satisfacció per l’actitud de l’equip davant de la lesió de Messi / Atlas

“És un rival difícil” i “la recuperació de Messi va bé” han estat algunes de les declaracions del tècnic del Barça a la roda de premsa del Villarreal

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha elogiat al Villarreal, rival dels blaugranes aquest diumenge (16.00h/C+ Lliga) al Camp Nou, i ha assegurat que és dels equips “més difícils per a nosaltres pel futbol que practiquen i els problemes que sempre ens generen”. També ha afirmat que la recuperació del davanter argentí Leo Messi “va bé” i que l’equip ha fet “un pas endavant després de la seva lesió”.

“És un rival dels complicats pel futbol que practiquen, la seva posició a la classificació i les dificultats que sempre ens generen. L’any passat ja ens vam adonar que són partits on cal treballar i aprofitar les oportunitats que tinguem. Serà un partit complicat però atractiu”, ha manifestat l’entrenador blaugrana a la roda de premsa del Villarreal, alhora que afegia que “estaran a dalt (el Villarreal) com a les últimes temporades. Hi haurà un grup d’equips a dalt i les diferències de punts les marcaran les seves trajectòries a final de temporada”, ha afirmat sobre la situació dels equips que encapçalen la taula.

Sobre la càrrega de partits en aquest moment de la temporada, el tècnic asturià ha afirmat que una victòria els permetria anar-se’n tranquils a l’aturada de seleccions. “Hem aconseguit bons resultats en aquest seguit de partits. És un enfrontament complicat i hem de mantenir la tensió competitiva, encara que és relativament fàcil perquè saben que si no ho fem, el Vila-real ens crearà problemes”, ha declarat. “Quan encaixem gols analitzem com han estat. Si són errors individuals ho parlem amb l’interessat i si són a nivell de grup els treballem als entrenaments. Ara estem en una bona dinàmica però no ens podem relaxar perquè hi ha aspectes que hem de seguir millorant”, ha manifestat Luis Enrique en relació a la situació defensiva de l’equip.

Sobre Leo Messi ha estat molt concret: “La recuperació va molt bé. Amb Messi òbviament som més forts, però tenim un gran equip amb molts recursos que ha fet un pas endavant amb la seva baixa i han destacat tots al treball defensiu i ofensiu”, ha afirmat. Respecte a la plaga de lesions, el preparador asturià creu que són coses que passen en el futbol: “Hi ha molts aspectes que influeixen, principalment la quantitat de minuts que juguen, però també està la sort, l’any passat ens en vam lliurar i aquest ens ha tocat”, i afegia que “la situació des de l’inici no ha estat la ideal però ens hem adaptat a ella, m’hagués agradat donar més descans a tots els jugadors. Jo prefereixo que estiguin tots, però sempre anteposem el benefici personal del jugador, quan estiguin en condicions tornaran”, ha sentenciat.

En relació amb les baixes  de l’equip, ha volgut destacar actuacions com la de Sergi Roberto i la seva polivalència. “Pot jugar en diferents posicions i això va més enllà de tenir unes qualitats físiques i tècniques, va també en el que tens en el cap. És un futbolista molt intel·ligent i sap el que vol al futbol, és d’aquests jugadors que sempre vols tenir al camp”, ha conclòs.

Per últim ha fet una valoració sobre l’aturada de seleccions, sobre la qual ha opinat que “demà no tinc molt on escollir i no modificaré la meva llista en funció del que fan les seleccions. Tampoc tinc gaires opcions. No comento les llistes del seleccionadors perquè no és el meu treball, a més els jugadors volen anar amb la selecció perquè és molt bonic”, ha declarat. Finalment ha tirat d’humor per respondre la pregunta de si veuria l’enfrontament entre Brasil i Argentina, de classificació per al proper mundial: “Normalment no estic despert a aquestes hores, però igual faig una excepció i el miro”.