Un pare s’apropia de 35.000 euros d’un col·legi de Sant Cugat

0

El denunciat, que formava part de l’AMPA del col•legi  públic Turó de Can Mates de Sant Cugat, s’hauria quedat amb 35.000 euros del compte de l’associació

L’Associació de Pares i Mares del Turó de Can Mates de Sant Cugat ha denunciat als Mossos d’Esquadra un pare que presumptament s’hauria apropiat de 35.000 euros del compte d’estalvis de l’associació. L’acusat, que ja no forma part de l’AMPA, era una de les persones autoritzades del compte al curs 2010-2011, quan els moviments indiquen que es van extreure els diners.

Segons indica el TOT Sant Cugat, l’AMPA actual es va adonar de les irregularitats al novembre del 2015, quan va demanar un canvi de nom del compte, en el qual figuraven com a titulars el denunciat i tres persones mes, i es va veure que no hi havia diners. Després de consultar amb l’equip directiu es van estudiar els moviments des del 2010, que van assenyalar a una sola persona que havia tret la quantitat de 34.480 euros del compte d’estalvis.

L’associació es va reunir al març amb la citada persona, però després de rebre una explicació “no raonada” es va decidir emprendre accions legals contra el pare que s’hauria quedat amb els diners amb l’objectiu de recuperar-los. Mentrestant, i tot i considerar que es tracta d’un fet aïllat i d’una sola persona, els llibres comptables s’han confiat a una gestoria.