Pareix la seva filla a una benzinera i l’abandona a una bossa d’escombraries

0

Els fets van passar a l’argentina i la societat ha quedat commocionada

Segons el diari Clarín, els fets van succeir el diumenge, a la fira d’Escorxadors. A l’estació de servei de Directori i Lisandro de la Torre molts feien cua per anar els banys. Prop de les 18, una noia de la neteja va treure una borsa de residus i un dels clients va notar alguna cosa estranya: la bossa es movia! Segons després, un plor agut va paralitzar a tots. Dins de les escombraries, entre papers tacats de sang, plorava una nounada, amb el cordó umbilical sense tallar. Tenia símptomes d’hipotèrmia. Una empleada de l’estació la va abraçar per donar-li calor fins que va arribar l’ambulància que la va portar a l’hospital de Santojanni. Ahir la Policia va detenir a una dona i un home –registrats per les càmeres de seguretat–, acusats d’abandonar al nado segons després del part. Els pares van acudir l’endemà dels fets amb la policia a l’hospital i van admetre ser els que apareixien en l’enregistrament de seguretat que les cadenes de televisió argentines havien emès. No obstant això, no van reconèixer haver abandonat a la nena. De moment, tots dos estan retinguts i se’ls realitzaran proves d’ADN per determinar si són realment els responsables.

Actualment, la petita es troba a un hospital del municipi i els metges ha decidit batejar-la com Faustina.

Les càmeres de seguretat van captar a la parella

Els vídeos de seguretat mostren una dona –aparentment embarassada– ingressa al bany a les 17. A l’estona surt, parla amb un jove –que estava amb una nena– i torna al bany. L’home entra a la botiga de l’estació, compra tovalloletes i les hi lliura a la nena, que les porta al bany. Gairebé 40 minuts després, els tres es retiren.

Segons el relat dels empleats de l’estació, “el noi va entrar a les 17h dient que era una emergència i va demanar tovalloletes”. Sobre les 18h, “una senyora va avisar que el bany estava ple de sang. La senyora encarregada de la neteja va entrar i va descobrir una bossa tancada amb un nus”. L’encarregada de l’estació de servei va sortir amb la borsa i els clients van observar que alguna cosa es movia al seu interior, i en obrir-la van trobar el nadó “tota ensangonada, blava i coberta d’escombraries”.