Els dos equips buscaran una victòria important
ICL Manresa i CAI Zaragoza es veuen les cares aquesta nit @basketzaragoza.net

L’ICL Manresa vol allunyar-se del descens una mica més. Els del Bages esperen derrotar aquest vespre (20:45h) a un rival directe ara mateix com és el CAI Zaragoza

L’ICL Manresa vol allunyar-se del descens una mica més. Els d’Ibón Navarro saben de la importància del partit d’aquest vespre (20:45h) al Nou Congost contra un CAI Zaragoza, que ara mateix és un rival directe dels del Bages en la lluita per la permanència a la Liga ENDESA.

Sobre la pista hi haurà dos equips que a principis de campanya tenien un objectiu ben diferent però que ara han invertit els seus papers. El CAI Zaragoza ha sortit de la zona de descens desprès de la victòria en la darrera jornada. Els aragonesos que han tingut ja molts canvis en aquests primers partits, sembla que amb l’arribada de Casadevall van trobant la línia de joc que haurien de mostrar per potencial de la plantilla. Amb tot segueixen a la zona baixa de la classificació i tenen dues victòries menys que l’ICL Manresa.

Els del Bages però, faran bé de no confiar-se ja que el potencial del CAI Zaragoza és força més gran del que han mostrat fins el moment. Això sí, el factor psicològic i anímic pot resultar clau en un compromís com aquest i en aquest aspecte l’ICL Manresa està molt millor que el seu rival. Els d’Ibón Navarro lluiten ara mateix per una de les primeres vuit posicions que els permetin jugar la Copa del Rei al final de la primera volta. Un triomf avui dels manresans els faria equilibrar el balanç de victòries i derrotes i els situaria molt a prop d’aquest objectiu impensable a principis de temporada però que ara s’ha convertit en real. El tècnic dels locals disposa de tota la plantilla per aquest partit contra el CAI Zaragoza.