Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, reconeix la transcendència del duel encara que confia en el coratge dels seus homes

“És el partit més important de la història del Llagostera, però esperem que no sigui l’últim. Voldrà dir que tenir moltes coses a dir”. Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, reconeixia en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest vespre davant l’Almería la transcendència dels tres punts. És una final, més que una final. Guanyar o morir.

“Fa moltes setmanes que parlem de finals. Pel que fa a la classificació, al joc i a la confiança estem en el millor moment des del gener. No pensem en un hipotètic descens per avui, ja que només tenim al cap guanyar. Si som el Llagostera habitual a casa tindrem les nostres possibilitats”, afegia l’entrenador.

La bona dinàmica dels gironins, amb dues victòries i un empat en els últims tres partits, és el millor argument per creure en les possibilitats de permanència d’un equip que no llença la tovallola.

 

20.30h | UE Llagostera – UD Almería

Alineacions

UE Llagostera.- René; Masó, Chus Herrero, Escassi, Samu; Tébar, Pitu; Ríos, Imaz, Natalio; Juanjo.

UD Almería.- Casto; Ximo Navarro, Saveljich, Morcillo, Dubarbier; Lolo Reyes, Fran Vélez; Quique, Pozo, Juan Ramírez; Kalu Uche.

Sancionats: – | –

Lesionats: – |Iago Díaz, Goñi.