¿Partits de l'Euro 2016 a porta tancada? - Diari Catala
França es troba en alerta des dels atemptats terroristes del passat mes de novembre | FOTO: Europa Press

Segons el director de l’Euro 2016, Martin Kallen, l’organització s’estaria plantejant el fet de disputar partits a porta tancada per motius de seguretat

Els organitzadors de la propera Eurocopa de futbol, que es disputarà a França del 10 de juny al 10 de juliol s’estarien plantejant l’idea de jugar partits sense espectadors si existís una eventual amenaça terrorista. Segons el seu director, podria donar-se el cas que es canviés d’estadi sense marge d’avís per als espectadors, prioritzant la seguretat per sobre de l’assistència als xocs.

Martin Kallen, director de l’Euro 2016, ha apuntat al diari alemany ‘Sport Bild’, que els serveis de seguretat francesos treballen de forma conjunta en el cas de detectar una amenaça. Els temors sobre aquest aspecte van augmentar després dels atacs terroristes del passat 13 de novembre, quan l’estadi de Saint-Dennis, on s’estava disputant un amistós entre les seleccions de França i Alemanya, es va convertir en un dels objectius.

Kallen ha assenyalat que alguns partits del torneig continental podrien canviar d’estadi sense marge d’avís, fet que provocaria que el espectadors que tinguessin entrada no podrien assistir en no tenir temps d’organitzar un nou viatge i reservar un hotel.

La seguretat i l’organització del campionat tenen la prioritat sobre qualsevol cosa”, va reconèixer, revelant que “alguns partits podrien posposar-se o jugar-se més tard” i que les mesures de seguretat s’estan preparant “tot i que no hi ha senyals d’amenaça extrema o situacions d’alarma”.