L’alemany Pascal Wehrlein és el primer pilot anunciat per l’escuderia

L’escuderia Manor ha anunciat aquest dimecres que l’alemany Pascal Wehrlein serà un dels dos pilots oficials per a la propera temporada, la qual cosa complica les possibilitats Roberto Merhi per tornar a asseure’s en un monoplaça de l’escuderia britànica ja que ara només queda una vacant a l’equip.

Pascal Wehrlein, de 21 anys, debutarà oficialment a la Fórmula 1 avalat pel seu rendiment en l’últim Campionat Alemany de Turismes (DTM), on es va proclamar campió. L’alemany, format des de petit amb Mercedes, es pujarà per primera vegada al MRT05 el proper 22 de febrer durant els test de Montmeló.

“Manor és un gran lloc per iniciar la meva carrera a la Fórmula 1, estic encantat d’estar aquí. Serà un gran repte, però crec que podrem lluitar per punts durant la temporada”, va apuntar Pascal Wehrlein, que va voler donar les gràcies a Toto Wolff, màxim responsable de l’escuderia Mercedes, pel seu “increïble suport”.

La part negativa de tot això és, tal com hem dit abans, la reducció de possibilitats de Roberto Merhi per córrer aquest temporada a la Fórmula 1. Manor és un equip que necessita que els pilots entrin “pagant” i, en aquesta cursa dels diners, el que més aposti, guanyarà. El de Castelló va fer una bona temporada, però això, per desgràcia, no és suficient a la Fórmula 1 actual. En qualsevol cas, encara queda un seient a Manor i les possibilitats, tot i ser més escasses, encara hi són.