Xavi Pascual i Àlex Abrines han atès als mitjans de comunicació durant la prèvia del Real Madrid-FC Barcelona Lassa d’Eurolliga

Xavi Pascual i Àlex Abrines han atès els mitjans de comunicació en la prèvia del Real Madrid-FC Barcelona-Lassa del TOP16 que es jugarà demà a la capital. Tècnic i jugador destaquen la mentalitat i el bon treball amb què s’està preparant aquest nou duel, i només pensen en repetir el resultat de fa tres setmanes malgrat la solidesa dels de Pablo Laso al Palacio de los Deportes.

Un enfrontament complicat

“És un partit de primer nivell, difícil. La necessitat de la victorià està en tots els partits d’aquesta fase. Segurament viurem un TOP16 en el que es decidiran classificacions a la darrera jornada”, ha reconegut l’entrenador del FC Barcelona Lassa.

Xavi Pascual no ha amagat la dificultat de vèncer dos cops seguits a Madrid: “Sabem de la dificultat, però estem preparats pel repte que volem assumir. L’equip està bé; respira confiança, bon treball, bona preparació, bona mentalitat”.

El tècnic, a més, ha puntualitzat que no n’hi ha prou amb una bona defensa per derrotar als ‘blancs’: “Al Real Madrid no el guanyes només defensant. Has d’atacar bé. Si fas bons atacs però no tens efectivitat, no guanyes un equip com el seu”.

Abrines, en un bon moment

Àlex Abrines, que travessa per un moment de joc dolç, ha reconegut sentir-se satisfet pel bon moment personal que viu: “Ja era hora que entressin. La veritat és que espero que segueixi així fins a final de temporada”.

Sobre el partit contra el Real Madrid, Abrines resta importància a una hipotètica derrota: “És cert que és un Clàssic; però, malgrat que si perdem se’ns compliquen una mica més les coses, no és el partit més important”.