Blueproject/TWITTER | Diari Català
Foto: Blueproject/TWITTER

El projecte reunirà a 19 artistes culturals

La Blueproject Foundation acollirà durant 25 dies el festival ‘Passe/Impàs’ amb exposicions, performances, concerts, exposicions, conferències i cinema a l’espai Il Salotto.

Segons ha informat la sala en un comunicat, aquesta sala es transformarà en un espai autònom que anirà transformant-se al llarg d’abril amb múltiples activitats i esdeveniments. L’exposició, comissariada per Aurélien Le Genissel i Renato Della Poeta, reunirà 19 artistes repartits en quatre exposicions i quatre setmanes que inclouen formats tan diversos com música, performance, instal·lacions, cinema, conferències i dansa.

La sala presentarà la feina d’artistes joves i de noms reconeguts entre els quals destaquen Irene de Andrés, Enric Farrés Duran, Pep Vidal, Jordi Galí, Gonzalo Lebrija, Marc-Antoine Mathieu, Jorge Méndez Blake i Superpoze.

La sala principal de la fundació es transforma excepcionalment en un espai autònom que anirà transformant-se al llarg del temps, albergant i presentant obres, conferències, concerts, espectacles o instal·lacions noves cada semana.