Patxi López sobre Mas

0
Patxi López primàries PSOE
El candidat a les primàries del PSOE, Patxi López | Foto: Europa Press
Patxi López
Patxi López

“S’inhabilita a ell mateix quan munta aquests espectacles”

El secretari d’Acció Política i Ciutadania del PSOE, Patxi López, ha afirmat aquest divendres que el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, “s’inhabilita a ell mateix quan munta aquests espectacles i fa les declaracions que fa”.

En una entrevista a RNE recollida per Europa Press, ha criticat així les declaracions d’Artur Mas després de la seva declaració al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) com a imputat pel 9N, i ha assegurat que no és acceptable en un sistema democràtic que un president “tot i que sigui en funcions” digui que no complirà les sentències dels tribunals ni les lleis.

Així, ha explicat que li preocupa “moltíssim” la situació a Catalunya i que aquestes declaracions de Mas s’afegeixen a la preocupació.

“Artur Mas vol aparèixer com el gran líder que porta el poble català a no sé quina terra promesa però que la única cosa que ha aconseguit és partir a la societat catalana en dos”, ha criticat.

Preguntat per si creu que aquestes declaracions en les quals va insinuar que no acata les sentències judicials van dirigides a la CUP per afavorir un pacte d’investidura, ha respost que tan li fa a qui vagi dirigit perquè només està provocant “un enfrontament permanent”.

[quote]”Els països no es fan uns contra altres, no es fan uns per sobre d’altres, s’han de fer entre tots”, ha insistit.[/quote]