El cantant comunica per Instagram la seva cura contra aquesta malaltia

El cantant Pau Donés ha comunicat via Instagram que ja està ‘net’ del càncer. D’aquesta manera ha saltat la notícia de la seva recuperació i els seus seguidors l’han felicitat a la xarxa social amb missatges molt possitius.

Limpioooooooo!!! yujuuuu!!!? #jarabecontracancer

Una foto publicada por @jarabeoficial el

“Net!”. Amb aquesta paraula, el cantant de Jarabe de palo, comunicava la seva cura del càncer de còlon penjant una fotografia on apareix ell i de fons el mar amb una sensació plena de llibertat. L’artista informava els seus seguidors de la seva malaltia que li va ser diagnosticada a la fi del passat estiu i a la qual es va enfrontar amb optimisme compartint els seus petits avanços tant a Facebook com a Instagram.

El cantant va decidir parlar obertament de la seva malaltia i enfrontar-se a la lluita amb una actitud positiva, com també ha volgut compartir, ràpidament, la bona notícia de la seva victòria contra el càncer. I és que precisament, l’intèrpret de ‘La flaca’ o ‘Depende‘ penjava aquest dilluns informant del seu últim TAC dient: El divendres passat anàlisi marcadors tumorals. Ara mateix TAC. Resultats ben aviat i si estic net, pa lante Vamopayà!. Al final la lluita ha valgut la pena!