Pels pèls. El pívot català dels Chicago Bulls s’ha quedat a tan sols 360 vots de repetir titularitat a l’All-Star de Toronto (14 de febrer)

Ho ha tingut a tocar, però el somni de tornar a ser titular a l’All-Star s’ha esvaït. Pau Gasol s’ha quedat a tan sols 360 vots de superar a Carmelo Anthony i entrar en el quintet de la Conferència Est. El pívot català va acabar les votacions (anunciades la matinada d’aquest dijous) amb 566.988 vots, mentre l’aler dels Knicks en va sumar 567.348.

Els dos quintets titulars

Conferència Oest: Stephen Curry (Golden State Warriors), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) i Kawhi Leonard (San Antonio Spurs).

La gran sorpresa ha sigut precisament l’aler dels Spurs, que ha protagonitzat un ruix final per superar a Draymond Green, company de Curry. Una de les anècdotes l’ha protagonitzada Zaza Pachulia, quedant-se a només 14.000 vots de ser titular.

Conferència Est: Kyle Lowry (Toronto Raptors), Carmelo Anthony (New York Knicks), Lebron James (Cleveland Cavaliers), Paul George (Indiana Pacers) i Dwyane Wade (Miami Heat).

A més de la mala sort de Gasol, cal mencionar la sisena posició de Porzingis, que ha superat a jugadors amb àmplia trajectòria como Chris Bosh (Miami Heat).

La propera setmana es donaran a conèixer el nom dels set suplents de cadascuna de les conferències on, pressumiblement, estarà Pau Gasol.

Primera edició amb publicitat 

Per primera vegada en tota la història, els jugadors portaran publicitat a les samarretes. L’empresa KIA posarà el seu logo a la part superior esquerra.