Els de Chicago trenquen una ratxa de cinc derrotes consecutives i els Timberwolves no poden superar als Grizzlies de Conley

Necessitaven els Bulls un partit com el d’aquesta matinada per demostrar-se que encara poden aspirar a molt aquesta temporada. Rebien a casa uns Raptors en estat de gràcia i segons de la Conferència Est, i van saber reaccionar tras una irregular primera meitat per endur-se la victòria, que talla una ratxa de cinc derrotes seguides.

Pau Gasol va estar a punt de signar un triple-doble. El pívot català va acabar amb 18 punts, 11 rebots i 9 assistències (el màxim aquesta temporada9. Unes xifres que van acompanyar el recital anotador de Doug McDermott en el seu millor partit a l’NBA (30 punts).

Els de Fred Hoiberg van passar de repartir 12 assistències contra els Cavaliers fa dues nits a repartir-ne 32, un salt qualitatiu important i decisiu per guanyar a Toronto. El camí ha de ser aquest.

D’altra banda, els Timberwolves de Ricky Rubio no van tenir cap opció davant els Grizzlies d’un Mike Conley en estat de gràcia (25 punts i 7 assistències). El base de Memphis li va guanyar la partida a un erràtic Ricky Rubio (5 punts, tots des de la línea de tir lliure), tot i que va repartir 9 assistències.