Segon triple-doble de la temporada d’un Pau Gasol que als seus 35 anys continua fent història a l’NBA

Segon triomf consecutiu dels Chicago Bulls amb un descomunal Pau Gasol. El pivot va signar uns números espectaculars, amb 12 punts, 17 rebots, 13 assistències i cinc taps. I és que, com recull el portal web d’estadístiques de referència ‘Basketball Reference’, Gasol és el primer jugador que aconsegueix un 12+12+12++5 en un partit d’NBA des de la temporada 1983-1984.

Amb aquest números, a més, el de Sant Boi es converteix en el sisè jugador de la història de l’NBA que aconsegueix dos triples-dobles en una mateixa temporada amb, com a mínim, 35 anys. Pau Gasol, a partir d’ara, trobarà el seu nom amb d’altres com Oscar Robertson, Wilt Chamberlain, Jason Kidd, Paul Pierce i Kobe Bryant.

(100-90) al marcador final

Amb el lideratge de Pau Gasol, els Chicago Bulls van derrotar per deu punts de diferència els Bucks. Amb 85-83 al marcador, el català va assumir les regnes de l’equip i va distribuir el joc en busca de la victòria. Dues assistències seves van permetre els Bulls obrir una escletxa de set punts per sobre quan faltaven una mica més de dos minuts pel final del partit.

Gasol, a més, gaudeix davant els Bucks. Fa poc més d’un any va aconseguir davant els homes de Jason Kidd la seva millor marca anotadora en un partit d’NBA, amb un total de 44 punts.