Pau López no es rendeix

0

El porter del RCD Espanyol fa balanç de la temporada i reconeix que les adversitats el fan més fort sota la porteria blanc-i-blava

Pau López, porter del primer equip del RCD Espanyol, ha viscut una temporada difícil a títol individual. Conscient que el seu any ha estat complicat amb nombroses barreres pel camí, no amaga que “quan veus que vas superant obstacles et fas més fort”.

El porter català reconeix que l’equip ha viscut els últims dos mesos de competició amb molta pressió, fet que ha provocat que ara el vestidor se senti alliberat i amb ganes de jugar “aquests dos partits que tenim a Bolívia per tancar la temporada amb bones sensacions”.

Pau, però, confessa que se sent molt afalagat per l’afecte i la rebuda que ha tingut l’equip a Bolívia i per l’hospitalitat de la seva gent: “Tenim ganes de jugar aquests partits i que l’afició pugui gaudir de l’espectacle”.

Dilluns, quan l’equip torni a Barcelona, s’haurà de quedar a Madrid convocat per la selecció absoluta a l’espera que arribin la resta d’internacionals: “Estic molt content amb aquesta crida de Vicente del Bosque perquè és un tècnic que confia en la gent jove”.

Pau, curiosament, s’ha convertit en un dels referents de l’Espanyol a Bolívia. Les seves actuacions contra el Barcelona, i la tensió que va viure davant de Messi, ha provocat que “em parin molt. Em demanen fer-se fotos amb mi sense cap falta de respecte”.