El porter de l’RCD Espanyol lluirà davant el Celta de Vigo una samarreta semblant a la que portava el ‘Diví’ durant la seva època al club

Ricardo Zamora, considerat el millor porter de la història del futbol, compleix aquest el proper 22 d’abril cent anys del seu debut amb la samarreta del RCD Espanyol. I, en forma d’homenatge, Pau López vestirà davant el Celta de Vigo una samarreta semblant a la que vestia el ‘Diví’ durant la seva època a l’entitat blanc-i-blava.

Thomas N’Kono, Joan Josep ‘Coc’ i el mateix Pau López, tres porters de cor ‘perico’, van fer acte de presència en un col·loqui celebrat a l’Auditori del RCDE Stadium que va rememorar la figura llegendària del ‘Diví’. Admiració, orgull i gratitud, tres paraules que descriurien a la perfecció l’ambient generat durant l’acte.

El moment més àlgid va arribar quan es descobria la samarreta que Pau López i Arlauskis lluiran aquest vespre davant el Celta de Vigo. Una elàstica dissenyada amb la col·laboració de l’espònsor tècnic JOMA inspirada en la que duia Zamora quan defensava la samarreta blanc-i-blava.

Bateig de l’espai del Tour RCDE que passarà a anomenar-se ‘Sala històrica Ricardo Zamora’ | FOTO: rcdespanyol.com
Bateig de l’espai del Tour RCDE que passarà a anomenar-se ‘Sala històrica Ricardo Zamora’ | FOTO: rcdespanyol.com

‘Sala històrica Ricardo Zamora’

En honor a Ricardo Zamora, l’Espanyol va anunciar el bateig de l’espai del Tour RCDE que passarà a anomenar-se ‘Sala històrica Ricardo Zamora’. L’anunci anava acompanyat de la inauguració d’una exposició retrospectiva del ‘Diví’ amb imatges, quadres i col·leccionables cedits per historiadors que es podrà visitar del 18 al 30 d’abril. Tot, per rendir tribut al llegat futbolístic i humà del millor porter de tota la història d’aquest esport.