L’exBeatle actuarà a Madrid segons ha comunicat la promotora Live Nation

Paul McCartney actuarà el pròxim 2 de juny a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, segons ha anunciat aquest dilluns en un comunicat, la promotora de concerts Live Nation.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 18 de març a les 10 hores a través de livenation.es‘, Ticketmaster i El Corte Inglés i la prevenda es realitzarà a partir d’aquest dimarts a les 10 hores a ‘paulmccartney.com’ i a les 12 hores a ‘ticketmaster.es/americanexpress‘.

Tal com es va avançar a les xarxes socials la setmana passada mitjançant una imatge que deia “Madrid, it‘s been a long a time since we got together“, es confirma que Paul McCartney actuarà el 2 de juny a l’estadi Vicente Calderón de Madrid.

L’artista, que va oferir el seu últim concert a Espanya fa 12 anys, presentarà a la capital espanyolam i a altres països com els Estats Units i Alemanya, la seva gira ‘One on one‘, precedida de l’èxit d”Out there‘, el seu anterior tour, que va acabar l’octubre del 2015 recorrent 22 ciutats amb 27 xous. L’esdeveniment tindrà el suport del 40è aniversari d”El País’ i del 50è aniversari de ‘Los 40 Principales‘.

Mccartney interpretarà, durant tres hores, cançons de The Beatles, Wings i de la seva carrera en solitari. Vindrà amb la seva banda, la mateixa que l’ha estat acompanyant en els últims 10 anys: Paul ‘WixWickens (teclats), Brian Ray (baix, guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr (bateria). Aquesta nova producció està composta per les últimes tecnologies d’àudio i vídeo, grans pantalles, làsers i efectes especials.