PC-18 la nova caixa d’alumini de Lian Li

  0
  PC-18 la nova caixa d'alumini de Lian Li

  PC-18 la nova caixa d'alumini de Lian Li
  Lian Li, especialista en caixes d’alumini, sembla estar fent un rentat de cara complet al seu catàleg.

  En aquesta ocasió ens arriba la nova Lian Li PC-18, una caixa totalment fabricada en alumini, orientada a la gamma alta, i que arriba en dos colors: blanc i negre.

  Segons Lian Li, la PC-18 està orientada als usuaris de sistemes personalitzats de refrigeració líquida que busquen un sistema versàtil i alhora compacte. Per això, l’interior de la caixa comprimeix la majoria de components al frontal, deixant l’espai central lliure per poder inserir aquests sistemes personalitzats de refrigeració líquida, i alhora millorant el flux intern d’aire en el cas que no s’instal·lin.

  En l’apartat de la refrigeració, a la PC-18 es poden instal·lar dos ventiladors de 120 mm al frontal (que de fet vénen preinstal·lats de sèrie) i un de 140 mm a la part superior, que també ve instal·lat de fàbrica. No té forat per ventiladors a la part inferior ni en la posterior, però inclou un enorme bracket lateral que permet la instal·lació o bé, dos ventiladors de 140 mm, o bé 3 de 120 mm. En aquest bracket lògicament també s’admet la instal·lació de radiadors de refrigeració líquida de fins a 280 mm / 360 mm, amb totes les seves variants intermèdies. De la mateixa manera, en el frontal hi ha espai per a un radiador (slim) de fins a 240 mm, i de fins a 140 mm en la part superior.

  En un altre ordre de coses, la PC-18 pot albergar fins a dues unitats òptiques de 5.25 polzades amb muntatge sense eines, així com fins a tres discs durs de 3.5 polzades i un més de 2.5 polzades, estant les tres unitats de 3.5 polzades instal·lades en un rack per a discos a la zona inferior que es pot posar i treure a voluntat de l’usuari.

  Encara que aquesta nova caixa de Lian Li té unes dimensions relativament contingudes (mesura 210 x 452 x 490 mm) és capaç d’albergar hardware de gamma alta en el seu interior, incloent-hi plaques base de format ATX, dissipadors de CPU de fins a 160 mm d’alçària, fonts ATX de fins a 160 mm de longitud i targetes gràfiques de fins a 285 mm de longitud, fins a 410 mm si es retira el rack per a discos durs inferior.

  Lian Li no ha anunciat la data de disponibilitat d’aquesta nova caixa, però sí el seu preu de venda recomanat que ascendeix a 149.90 dòlars.