El director de ‘Julieta’ parla, per primer cop, del cas Panameny

Pedro Almodóvar ha parlat alt i clar respecte la seva implicació en els papers de Panamà: “Assumeixo, amb el meu germà Agustín, tota la responsabilitat que pugui sorgir per estar en aquests papers infames”, ha confirmat en una entrevista a Castella-la Manxa Televisió (CMT). D’aquesta manera l’artista trenca el seu silenci deu dies després que el seu nom aparegués vinculat a una companyia en un paradís fiscal.

“La meva ignorància no és una excusa” ha recalcat el creador deTodo sobre mi madre‘. A més, el director de cinema, també ha volgut aclarir que ell sempre s’ha encarregat de la creació, mentre que, el seu germà ha estat qui ha gestionat els assumptes econòmics abans i després de crear la productora El Deseo.

I és que el cineasta de ‘Volver‘, Pedro Almodóvar, apareixia la setmana passada, al costat del seu germà Agustín Almodóvar en els papers de Panamà. Pel que sembla i, segons recollia el diari ‘El Confidencial’, els germans van gestionar una societat registrada a les Illes Verges britàniques, territori considerat per Espanya com un paradís fiscal. Almodóvar, amb aquesta empresa, podria haver fet actes de tota mena (rebut diners en préstecs, comprar productes, valors, accions…) estant la companyia activa des de 1991 fins a l’any 1994.

L’artista cinematogràfic va fulminar tota la promoció que anava a realitzar al nostre país del seu nou llargmetratge anomenat ‘Julieta’, a causa de la seva possible implicació en el cas Panameny.