Pedrosa: “Crec que el reglament hauria de ser més clar”

0
Pedrosa:
Dani Pedrosa eufòric després de la victòria
Pedrosa: "Crec que el reglament hauria de ser més clar"
Dani Pedrosa eufòric després de la victòria

Dani Pedrosa ha estat molt crític amb Rossi

Dani Pedrosa , que ha aconseguit la victòria del Gran Premi de Malàisia, ha estat molt crític amb Rossi després del seu incident amb Marc Márquez i ha assegurat que “hi ha certes contradiccions entre el que diu avui” i el que l’italià comentava quan ell mateix -Pedrosa- afirmava en el passat que “calia pilotar amb més calma”.

“Valentino hauria d’estar aquí per explicar-se. En el passat jo vaig dir que hauríem de pilotar amb més calma, que les motos són grans i perilloses, però Valentino deia que les carreres són així i havíem de barallar-nos. Ara veig certa contradicció, perquè avui diu el que jo ja deia”, ha afirmat Pedrosa en roda de premsa, en la qual no ha comparegut Rossi.

“Sempre ha estat un dels millors -Rossi- i té molts seguidors al món, hi ha molts pilots que sempre el tenen com a model i és una pena veure aquest tipus d’accions. Perquè sembla que està ensenyant que això és permissible, és important deixar clar que no ho és. Per això és important que estigués aquí i expliqués aquesta acció”, ha manifestat Pedrosa.

“L’única cosa que puc dir és que la lluita ha començat a les primeres voltes, fins i tot des de la roda de premsa i els entrenaments. I quan s’han trobat en cursa han començat a lluitar. Valentino volia una carrera tranquil·la i Marc volia estar al podi perquè té esperit vencedor. No és bo, no és positiu per a cap, ni per a Valentino, ni per a Marc, ni per a mi, que no estava involucrat”, ha dit Pedrosa.

També ha estat molt dur amb el reglament i les mancances que té. “El reglament és fantàstic però té zones grises i quan passen coses així no saps quina decisió prendre. En Fórmula 1 saben immediatament el que cal fer, pots pensar que està bé o no però és clar. Això no passa aquí, sobretot amb moto2 o Moto3, que fan més bogeries. Crec que el reglament hauria de ser més clar. No crec que en el reglament hi hagi claredat sobre aquest tipus d’accions”, ha dit Pedrosa.

“Estic molt content, he estat molt fort tot el cap de setmana. He tingut molt bones sensacions, he rendit des del principi a bon ritme. Ens hem recuperat després d’un any molt dur a l’equip, per mi és molt bo això. Està molt bé ser capaç de guanyar una cursa en mullat i sec”, ha tancat Pedrosa.