Pedrosa i Márquez optimistes a Malàisia

0
Márquez espera guanyar les dos carreres que queden
JAIMEOLIVARESGGPP2015
Márquez espera guanyar les dos carreres que queden
JAIMEOLIVARESGGPP2015

Márquez: “Esperem seguir amb la bona ratxa i acabar a dalt”

Márquez va aconseguir una inesperada victòria a Austràlia, va fer una espectacular última volta i va aconseguir no només atrapar a Lorenzo sinó fins i tot avançar-lo i guanyar la carrera. Era la seva primera victòria al mundial a Phillip Island i ja només li queda guanyar a Motegi. Per tant, arriba amb la confiança al màxim i espera seguir amb aquesta bona ratxa i acabar el més a dalt possible.

Espera estar lluitant per la victòria en un circuit que coneix bé i on en principi la Honda hauria de tenir un bon rendiment.

Després d’una bonica victòria a Austràlia, anem a Malàisia, on esperem seguir amb la bona ratxa de Honda i acabar la temporada a dalt. Fem molts entrenaments a Sepang i és un circuit en el qual gaudeixo i on  la nostra moto tendeix a anar bé” eren les declaracions de Márquez facilitades pel seu equip.

Per Márquez és una llàstima no poder estar lluitant per revalidar el títol però espera aconseguir la seva victòria número 51 a Malàisia. Aquestes són les seves expectatives pel cap de setmana:

Com sempre, aconseguir la millor posada a punt és clau, especialment en les frenades, així que haurem de treballar dur divendres i dissabte per preparar la carrera” finalitzava Marc Márquez.

Pedrosa vol tornar a pujar al podi a Malàisia
JAIME OLIVARES

Pedrosa: “Espero tornar a trepitjar el podi”

Pedrosa desprès de guanyar al Japó va ser 5è a Austràlia, un resultat que no el va deixar gaire content i per tant, espera millorar i poder estar lluitant pel podi un altre cop a Malàisia.

Estic raonablement content amb el resultat de Phillip Island, però ara anem a Sepang i espero tornar a trepitjar el podi. Òbviament tots coneixem molt bé aquesta pista, dels entrenaments que fem cada any, i entenem l’exigent que és físicament a causa de l’intens clima” comentava Pedrosa en declaracions facilitades pel seu equip.

Respecte aquest circuit es mostra optimista ja que s’hi han fet molts entrenaments però que serà difícil físicament per les altes temperatures i l’alta humitat que fa a Sepang sempre a aquestes dates.

Els entrenaments seran clau per a la posada en escena la matinada de diumenge. Aquest circuit té una mica de tot, corbes ràpides i lentes, frenades fortes i llargues rectes, així que serà important aconseguir una bona posada a punt que ens doni la millor oportunitat quan arribi el diumenge” finalitzava un optimista Dani Pedrosa.

Per tant, caldrà veure com es comporta la Honda en aquesta pista on sempre ha anat bastant bé i Diumenge veurem si el Márquez i Pedrosa poden molestar una mica a Lorenzo i Rossi i lluitar pel podi i la victòria a Malàisia, la última prova d’aquesta exigent gira asiàtica.