‘El rey tuerto’, ‘Rumbos’, o ‘Zoe’, grans propostes originals d’aquest 2016

L’edició número 19 del Festival de Cinema de Màlaga obra les seves portes a gran produccions del territori català.

Molta acció i algunes dosis de comèdia irònica es podran veure durant els dies que dura aquest esdeveniment del seté art al nostre país ( del 22 d’abril a l’1 de maig).

‘El rey tuerto’, serà un dels plats forts del cap de setmana. Rodada en castellà per Marc Crehuet, estem davant d’un dels títols més esperats del certamen. Un policia espanyol antidisturbis rebenta un ull a un manifestant (Miki Esparbé). Per casualitat, agressor i agredit acaben trobant-se en un sopar que deslligarà la tempesta.

També molta acció comporta el llargmetratge anomenat ‘Rumbos’, producció catalana dirigida per Manuela Burló que juga a ser una pel·lícula rodona sobre històries creuades. D’altra banda, Eduard Fernández amb Belén Rueda protagonitzen una comèdia irònica i es diu ‘La noche en la que mi madre mató a mi padre’, d’Inés París.

Eduard Cortés, signa un drama musical sobre els desnonaments, la solidaritat i l’esperança amb Sílvia Pérez Cruz com a protagonista. També de persones tirades de la seva casa ens parla una altra pel·lícula ‘Zoe’, amb la qual Ander Duc demostra que es pot fer cinema amb dos euros i sense equip.