El portal nord-americà ‘newseveryday.com’ assegura que l’estat de Schumacher ha empitjorat durant els últims dies

És una autèntica incògnita la situació del set vegades campió del món de Fórmula 1 Michael Schumacher, viu immers en un estat de secretisme total on només els més propers (familiars, amics i metges) són coneixedors de l’estat real del expilot. Tot i així, i a través d’algunes filtracions o comentaris que arriben gota a gota, podem fer-nos una idea de la seva salut a hores d’ara.

L’última informació arriba des del portal nord-americà de notícies ‘newseveryday.com’, qui assegura que l’estat de Schumacher ha empitjorat durant les darreres setmanes i la seva vida podia estar en perill. El portal de notícies cita com a font un neurocirurgià proper al cercle del expilot de Ferrari, assegurant que “necessita un miracle per seguir en vida”.

Aquestes declaracions han estat recollides també per altres mitjans com ‘Il Corriere dello Sport’. Donat l’estat de secretisme total de la situació, és difícil desxifrar si aquestes paraules són certes o són només un núvol de fum, però el cert és que Michael Schumacher, des que va patir aquell accident esquiant al desembre del 2013, sembla que el seu estat mai ha donat símptomes positius. Els metges ja van estimar un procés de recuperació que es podria allargar fins als tres anys, dels quals ja han transcorregut dos i mig.

Durant tot aquest temps han hagut diferents filtracions sobre el seu pes o sobre el cost de mantenir-lo en vida. Fins i tot, no fa gaire, l’expresident de l’escuderia Ferrari, Luca di Montezemolo, va assegurar que “no tenia gaires bones notícies” sobre l’estat de Michael Schumacher, deixant entreveure que la recuperació no anava per bon camí.

El cert és que de moment no hi ha absolutament res confirmat per la família i metges i, per tant, cal seguir esperant per conèixer el seu estat real de salut.