La start-up valenciana NBN23 i el Club Joventut de Badalona han signat un acord de col·laboració per tal que l’equip verd-i-negre pugui començar a utilitzar la tecnologia PRO23, un sistema que la empresa desenvolupa i que es punter a l’Estat espanyol

La Penya és un dels clubs que més treballa amb la tecnologia pionera i avançada. En aquest cas és el PRO23, que ofereix un mètode d’anàlisi estadístic complet que té la seva base en la tecnologia real time tracking de geolocalització indoor. Aquest sistema ofereix dades de posicionament molt precises en instal·lacions tancades, en què el GPS no és una alternativa.

Per tant, la informació proporcionada ajudarà els entrenadores i els preparadors físics a prendre decisions que permetran obtenir el màxim rendiments als jugadors. Gràcies a la tecnologia PRO23, el club obtindrà, entre d’altres, dades molt valuoses com la velocitat punta, la distància recorreguda, les acceleracions, les desacceleracions o les càrregues de treball.

Des del punt de vista tècnic, es podran adaptar rutines específiques, realitzar un seguiment complet dels jugadors per tal d’obtenir una millora en l’estat físic i prevenir lesions.

Per a Jordi Villacampa aquest acord de col·laboració suposa “una evolució i un suport per fer anàlisi tècnic i tàctic. Per a nosaltres és una gran oportunitat per créixer juntament amb NBN23. Estem convençuts que l’aplicació d’aquesta tecnologia és fonamental perquè el nostre esport continuï evolucionant”.