Pepsi llançarà el seu propi smartphone a la Xina

  0
  Pepsi P1

  Pepsi P1

  El proper smartphone que es veurà a la Xina serà de…PEPSI!

  Pepsi apunta a diversificar el seu negoci amb la venda de smartphones i accessoris en els propers mesos.

  Els rumors adquireixen força quan el bloc Mobipick va publicar la primera imatge del primer smartphone de Pepsi, així com algunes especificacions del producte. No obstant això, el rumor va guanyar encara més força quan Pepsi va confirmar a l’agència de notícies Reuters el seu pla de llançar el seu propi smartphone.

  “Només estarà disponible a la Xina, aquest esforç és similar als últims productes amb llicència a nivell mundial de Pepsi que inclouen roba i accessoris”, va dir un portaveu de Pepsi a Reuters en un email.

  [quote]Només estarà disponible a la Xina, aquest esforç és similar als últims productes amb llicència a nivell mundial de Pepsi que inclouen roba i accessoris[/quote]

  Fabricant associat i especificacions

  Perquè quedi clar, Pepsi no fabricarà els seus terminals, sinó que llicenciarà la seva marca perquè bàsicament posin el seu logo a smartphones de marca blanca,entre els possibles candidats es troba Huawei.

  El primer terminal a portar la marca segons Mobipicker i el blog xinès Sina, serà el Pepsi P1, inclou una pantalla de 5,5 polzades full HD, un processador MediaTek MT6592, 2 GB de RAM, una càmera de 13 MP i una altra frontal de 5 MP, a més d’una bateria de 3.000 mAh. Tot empaquetat en 7,7 mm d’ample i amb Android 5.1 per uns 180 €.

  Pepsi P1

  Per les especificacions no s’espera que sigui un terminal de gamma alta però evidentment que una companyia com Pepsi estigui darrera d’aquest projecte és per que esperen aconseguir una bona cartera de clients.

  Pepsi segueix la tendència

  Pepsi no és la primera marca que aposta per aquest tipus de llicència, VAIO i Nokia ja ho han fet recentment, però no és tan habitual que una marca que no és al món tecnològic s’involucri en aquest tipus d’aventures, encara que al no fer-se càrrec ni de la fabricació ni de la distribució ni del disseny del terminal els riscos que assumeix l’empresa nord-americana són baixos.

  Sens dubte aquest suposat Pepsi P1 no trigarà a mostrar-se i és que un cop confirmat oficialment ja queda començar amb el procés d’acoblament.

  De moment res indica que pugui arribar a comercialitzar fora de la Xina, per la qual cosa caldrà estar al tant. Compraríeu el smartphone de Pepsi?