Per orgull i per Cheng

0
img_ppunti_20151101-165408_imagenes_md_propias_ppunti_151101esp2151-kznF--911x683@MundoDeportivo-Web
Asensio lluita una pilota amb Babin, en l’últim partit de la Lliga | FONT: Mundo Deportivo

L’Espanyol visita San Mamés amb l’obligació de revertir la imatge de les últimes jornades

Si no guanyar, com a mínim desplegar un bon joc i mostrar una imatge molt diferent a la de les últimes jornades. Aquest és l’objectiu d’un Espanyol que visita San Mamés per enfrontar-se a un Athletic que viu un moment dolç. Els d’Ernesto Valverde arriben al duel endollats, i així ho demostren els últims resultats encadenats a la Lliga i a Europa. Però els blanc-i-blaus són conscients de que un triomf a La Catedral injectaria una dosi important de confiança al vestuari.

L’Espanyol visita San Mamés, i tothom sap que no serà fàcil. Sergio ja ho va advertit a la roda de premsa prèvia al matx, però també va assenyalar que quan aquests jugadors volen són capaços de qualsevol cosa: “Quan sabem competir i ens hem deixat la vida a la gespa, som un bon equip”.

Per a aconseguir la gesta, els ‘pericos’ hauran de refer una defensa on no hi seran per lesió ni Arbilla ni Duarte. Álvaro és l’altre gran dubte, però tot apunta a que formarà parella a l’eix de la defensa amb Enzo Roco. La resta, sense canvis. En un equip on s’espera que Asensio desplegui el seu joc en un dels temples del futbol espanyol i pugui dirigir cap a la victòria a un Espanyol que visita San Mamés.