Nou tràiler de Attack on Titan, el videojoc

  0

  L’editora japonesa Koei Tecmo acaba de publicar un nou tràiler de Attack on Titan, on també apunta una data aproximada de l’estrena del joc

  El nou tràiler de Attack on Titan, el videojoc de la popular sèrie manga japonesa, arriba amb novetats. La més destacada és que arribarà al febrer, sense especificar un dia concret, a totes les PS4, PS3 i PS Vita japoneses. A dia d’avui no s’ha emès un comunicat oficial que confirmi l’arribada del joc a occident, però atenent a que el joc compta amb un teaser promocional en anglès, és una fita amb els dies comptats.

  Tal com podem veure amb el nou tràiler de Attack on Titan, el videojoc ens permetrà ficar-nos a la pell d’Eren, el protagonista de la història. Tanmateix, la resta d’acompanyants del jove caçador de titans també hi seran i Mikasa, Levi, Sasha i Pixis es deixen veure al clip. Attack on Titan descriu la història d’una distòpia on la humanitat s’ha vist obligada a protegir-se d’uns gegants amb forma humana que es dediquen a menjar persones.

  El shonen, un món atractiu pel videojoc

  El tràiler de Attack on Titan és només l’últim dels molts videojocs basats en populars manga i anime japonesos. Sèries com la incombustible Bola de Drac, Naruto, Bleach o One Piece, compten els seus videojocs amb més d’una mà durant la darrera dècada. És una retroalimentació molt beneficiosa per les dos parts, on editores com Koei Tecmo o Bandai Namco han pres la iniciativa i aglutinen gran part de les publicacions.

  Anunciat a la Gamescom 2015, el tràiler de Attack on Titan ens parla d’un joc amb el títol provisional que ara ha mostrat els primers detalls referents al sistema de moviment i lluita per les ciutats. També ha deixat veure els diàlegs, sense especificar la seva presència dins el joc. El títol tractarà la primera temporada de la sèrie, mentre la segona encara ha d’estrenar-se al Japó.