Persecució a Esplugues amb un camió

0
persecucio a esplugues - Diari Català
@El Far
persecucio a esplugues - Diari Català
@El Far

Detenen el lladre d’un camió després de perseguir-lo per l’autopista a Esplugues

La Policia Local d’Esplugues de Llobregat (Barcelona) ha detingut aquest dimecres un home de 28 anys i veí de Lleida que havia robat un camió amb el qual havia protagonitzat una perillosa persecució a Esplugues per l’autopista B-23 en la qual va envestir un vehicle policial i va provocar ferides als agents.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Esplugues i “El Far“, els fets s’han produït aquesta matinada, quan un testimoni ha alertat la Policia Local del robatori d’un camió estacionat al pàrquing públic del carrer de Sant Antoni Maria Claret.

La policia ha localitzat el vehicle a l’altura de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, on el conductor ha iniciat la fugida després que els agents li ordenessin que s’aturés.

Llavors s’ha iniciat una persecució per l’autopista B-23 on el lladre ha envestit diverses vegades el vehicle policial fins que ha perdut el control del camió i ha bolcat.

El lladre ha continuat la fugida a peu, però ha estat interceptat a la plaça de Josep Català per un altre cotxe de la Policia Local.

Els agents del vehicle envestit han estat atesos en un centre mèdic per lesions lleus, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

El detingut, que respon a les sigles D.C.S., té diferents antecedents delictius i tenia vigent una ordre de detenció i d’ingrés a la presó emesa pel jutjat d’instrucció número 3 de Lleida.