El Peugeot 2008 DKR és el lleó definitiu que correrà al Dakar

La marca francesa ha desvetllat els colors del Peugeot 2008 DKR, el cotxe de Sainz, Loeb, Peterhansel i Despres al Dakar.

El Team Peugeot Total ha desvetllat els colors amb els quals l’equip d’ensomni format per Sébastien Loeb, Stéphane Peterhansel, Cyril Despres i Carlos Sainz lluitarà en el Ral·li Dakar i que els portarà al seu èpic recorregut per Argentina i Bolívia durant dues setmanes.

Per a aquesta edició, el Peugeot 2008 DKR ha evolucionat i s’ha fet més ample, més ràpid, més baix i més potent. Per complementar la mirada agressiva del cotxe, la renovada i distintiva carrosseria farà del Peugeot el cotxe més destacat del desert. Mireu la nova aparença del vehicle.

Aquests colors tan moderns són un pas més endavant que confirma els múltiples canvis que ha sofert el cotxe des que fes el seu debut en el Dakar fa 11 mesos, encara que des de llavors ha sofert canvis tant per damunt com per sota de la carrosseria.

Les noves dimensions han alterat significativament la distribució del pes. Per exemple, les rodes de recanvi es troben ara en els pontons del cotxe, la qual cosa baixa el centre de gravetat i millora la conducció.

La seva renovada carrosseria ha estat dissenyada específicament entorn d’aquesta cridanera nova forma i amb un objectiu clar: accentuar tant les zones més planes com les corbes. Tot combinat, fan del Peugeot 2008 DKR un dels cotxes més impressionants i vistosos del Dakar 2016.