El Peugeot 208 Roland Garros aporta detalls que recorden a la terra batuda de les pistes del torneig

La nova generació del Peugeot 208, llançada el passat mes de maig de 2015, ha apostat per la personalització com un dels seus punts forts. La marca aprofita aquesta possibilitat al màxim amb el llançament de l’edició especial Peugeot 208 Roland Garros, que incorpora elements de disseny exclusius inspirats en el color de les pistes de terra batuda en les quals s’ha forjat la llegenda d’aquest torneig de “Grand Slam”.

El Peugeot 208 Roland Garros es distingeix pels seus retrovisors amb intermitents en color ‘terra batuda’, tonalitat que també trobem a les lletres “Peugeot” del frontal i a la porta del maleter. El logotip del torneig adorna algunes parts del vehicle. Aquesta sèrie limitada té un toc més esportiu gràcies a la calandra Equalizer amb vores cromades. Similar a la del Peugeot 208 GT Line, destaca per la seva amplària extra respecte a la resta de la gamma. Està disponible en dos colors de sèrie: blanc Perla i negre Perla.

El color de les pistes del Stade Roland Garros de París és un detall recurrent a l’interior. Està present en detalls com els cinturons de seguretat, els repunts dels seients, que també estan decorats amb l’emblema del torneig, o en la palanca de canvis, que estrena un nou pom. El logo de Roland Garros està inscrit en el volant, folrat en cuir napa. Aquesta edició especial equipa també pedals d’alumini, LED blancs en el contorn del quadre d’instruments i sostre panoràmic amb cortineta manual. Així mateix, inclou elements com la pantalla tàctil Mirror Screen, amb Pack Wifi i ràdio Trituner o la càmera de visió posterior amb detector d’obstacles.

Aquesta edició especial s’ofereix en la carrosseria de cinc portes amb els motors 1.2L PureTech 110 CV de gasolina, i 1.6L BlueHDi 100 CV dièsel. El seu preu de partida és de 17.160 euros.