El Peugeot 308 es reforça amb més equipament

Fa un parell de dies us explicàvem el Peugeot 208 Style, doncs bé, ara aquesta sèrie especial també arriba al seu germà gran, el Peugeot 308 per reforça l’acabat mitjà amb més equipament de sèrie: fars antiboira, navegador, seients esportius amb tapisseria específica i, en el SW (familiar), barres de sostre cromades.

El Pack Sport li dóna un aire més dinàmic amb baixos eixamplats, difusor posterior i, a l’interior, pedals d’alumini. És compatible amb les tonalitats de carrosseria Gris Hurricane, Negre Perla Nera, Gris Artense, Vermell Ultimate i Blanc.

Per la seva banda, l’acabat GT Line ofereix disseny més esportiu combinat amb motors eficients i d’altes prestacions. Dotat de llandes d’aliatge de 17 polzades, introdueix elements que reforcen l’aspecte esportiu del Peugeot 308, com el difusor negre posterior. L’ambientació esportiva es completa amb el color antracita del sostre i els muntants, el cromat dels llindars de les portes i l’alumini dels pedals i del reposapeus.

L’habitacle també incorpora elements d’estètica Racing, com els repunts vermells en els seients, el volant de cuir perforat, els panells de les portes, el quadre de comandament i l’acabat en cuir de la palanca de canvis.

El Driver Sport Pack reforça la vocació esportiva d’aquest acabat amb un calibratge específic de la cartografia de l’accelerador, la possibilitat de visualitzar els paràmetres dinàmics i una il·luminació Sport del quadre d’instruments.

Respecte a l’apartat mecànic, el Peugeot 308 Style equipa els motors gasolina 1.2 PureTech 110 CV i 1.2 PureTech 130 CV, amb canvi manual de 6 velocitats o automàtic EAT6. En dièsel, la gamma està formada per el 1.6 BlueHDi 100 CV i el 1.6 BlueHDi 120 CV, en el qual es pot optar per la caixa del canvi de 6 velocitats, manual o automàtica EAT6.

El Peugeot 308 GT Line combina prestacions i eficiència apostant per la mecànica 1.2L PureTech 130 CV, amb caixa manual o automàtica EAT6, en gasolina, i 2.0L BlueHDi 150 CV en dièsel.