Peugeot aprofitarà l’esdeveniment per presentar la nova generació del 2008

Peugeot presentarà al Barcelona Open Banc Sabadell, 64º Trofeu Comte de Godó, en primícia a Catalunya la nova generació del Peugeot 2008, que s’ha donat a conèixer durant el Saló de l’Automòbil de Ginebra.

La cita tenística tindrà lloc al Reial Club Tennis Barcelona del 16 al 24 d’abril. Peugeot estarà present també amb la celebració de diverses activitats per als visitants. Els jugadors, jutges i personalitats convidades es desplaçaran en diferents models de la marca francesa, prova del fort compromís de Peugeot amb aquest esport.

La marca compta amb ambaixadors de la talla del alacantí David Ferrer, el català Tommy Robredo o el número u del circuit, Novak Djokovic. Pels més petits, alguns dels membres del Peugeot Tennis Team – David Ferrer, Nico Almagro, Pablo Carreño i Roberto Carballés – seran els protagonistes d’aquesta cita ja que impartiran un clínic durant el diumenge 17 d’abril.

El Peugeot 2008 arriba a Barcelona amb un disseny SUV. Els seus passos de roda, la seva calandra vertical i els seus para-xocs reflecteixen una major robustesa de les seves línies. Com la majoria de models actuals de la marca francesa, el Peugeot 2008 aporta el Peugeot i-Cockpit. Gràcies al sistema de tracció adaptat Grip Control, la polivalència del 2008 s’estén a tots els terrenys. La connectivitat està present a través de Mirror Screen, basat en els protocols MirrorLinkTM i Apple Carplay.

Els motors compten amb la normativa Euro 6 d’emissions i, a més, segons la marca ofereixen uns nivells de consum bastant baixos. Entre ells destaca el 1.2L PureTech 130S&S, amb caixa de canvis manual de sis velocitats.