La col·laboració entre PSA i Toyota dóna com a resultat la Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer i Toyota ProAce

Que diferents marques comparteixin plataforma per vehicles industrials no és cap sorpresa, ho hem vist i ho veiem en múltiples ocasions, per això la col·laboració entre el grup PSA Peugeot Citroën i Toyota ha donat com a resultat una furgoneta idèntica a tres parts iguals; Peugeot traveller, Citroën Spacetourer i Toyota ProAce. Totes tres han estat recentment presentades i arribaran al mercat durant el primer semestres de l’any vinent amb un aspecte força interessant.

De moment encara no es disposa de gran informació sobre la Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer i Toyota ProAce, però sí que sabem que arribaran amb versió Combi (per un ús particular) i Shuttle (per un ús professional). Així mateix, adopten una estètica exterior i interior més propera als monovolums que no pas a una furgoneta, fet que ajudarà notablement a la seva comercialització.

La Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer i Toyota ProAce seran presentades al Saló de Ginebra de proper any 2016, lloc on coneixerem totes els aspectes relatius a les motoritzacions, acabats i equipament que aporten. Tot i així, s’esperen unes opcions força competitives per tal de posicionar-se correctament al mercat actual tan per un ús particular-familiar, com per un ús totalment laboral. El primer pas per això és la interessant estètica exterior de totes tres, la qual és molt més fluida i més atractiva que a les anteriors generacions de vehicles industrials de les tres marques. Així mateix, s’espera que també aportin les últimes mecàniques eficients, els sistemes d’infoentreteniment d’última generació i un bon nivell de seguretat amb ajudes a la conducció.

I com diferenciarem la Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer i Toyota ProAce a més a més per el símbol de la marca? Cadascuna aportarà un frontal diferent que vagi en consonància amb les línies de disseny que té la seva marca en aquest moment.