Phanteks anuncia novetats en matèria de refrigeració

  0
  Phanteks anuncia novetats en matèria de refrigeració

  Phanteks anuncia novetats en matèria de refrigeració
  Phanteks, l’especialista en sistemes de refrigeració, ha anunciat les seves novetats i ha presentat quatre nous ventiladors i una pasta tèrmica d’alt rendiment.

  D’aquesta manera, complementa de manera efectiva els seus sistemes de refrigeració existents (majorment dissipadors de processador i caixes de PC) i és capaç d’oferir solucions més completes.

  Els nous ventiladors que ha presentat Phanteks són els PHF120 / 140/200 SP Sèries disponibles en mides de 120, 140 i 200 mm, i els PHF120 / 140 MP Sèries Black Edition disponibles només en mides de 120 i 140 mm de diàmetre.

  La sèrie SP està específicament dissenyada per radiadors, ja que són capaços de proporcionar una alta pressió estàtica amb un baix nivell sonor. Integren nou aspes que proporcionen, segons Phanteks, un elevat flux d’aire i una alta pressió estàtica, sent especialment bons per utilitzar amb radiadors de refrigeració líquida.

  La sèrie MP per la seva part està enfocada tant per radiadors de refrigeració líquida com per dissipadors de CPU i fins i tot directament en les caixes de PC. Estan pensats per eludir la restricció del pas d’aire que tenen les làmines d’alumini dels dissipadors, produint una elevada pressió estàtica i sent capaços de dirigir el flux d’aire de manera recta, d’una manera semblant a com ho fan els famosos Air Penetrator de Silverstone.

  Els nous ventiladors de Phanteks incorpora una tecnologia en les aspes que han cridat MVB (Maelstrom Vortex Booster) i que consisteix a col·locar amb un angle concret per generar un flux d’aire silenciós i controlat. Les aspes generen un petit vòrtex per obligar a què l’aire passi exactament per on es vol, reduint les turbulències a través de la superfície de les aspes que són les causants del soroll.

   

  En tots els casos, els ventiladors compten amb 5 anys de garantia. Els seus preus recomanats són els següents:

  • PHF120MP_BBK / PHF140MP_BBK: 14,90 € / 16,90 €
  • PHF120SP_BBK / PHF140SP_BBK: 11,90 € / 14,90 €
  • PHF200SP_BBK: 16,90 €

  El fabricant també ha presentat la seva nova pasta tèrmica PHNDC d’alt rendiment. Compta amb una composició nano estructurada amb partícules semblants a diamants de baixa resistència tèrmica que maximitzen la transferència de calor entre el dissipador i el IHS del processador. A més Phanteks vendrà aquesta pasta tèrmica en blísters de dues xeringues, dos aplicadors i tapes per a poder utilitzar-les durant molts usos i guardar-les durant llargs períodes de temps sense que es faci malbé.

  Phanteks anuncia novetats en matèria de refrigeració

  Aquesta pasta tèrmica de Phanteks arribarà al mercat aviat a un preu de 6,90 euros.