PhoneDrone Ethos: converteix el teu smartphone en un dron

  0
  PhoneDrone Ethos | Diari Català

  PhoneDrone Ethos | Diari Català

  PhoneDrone Ethos és un curiós gadget que converteix el teu smartphone en un dron.

  Hem vist drones que salten, que volen i, fins i tot, que se submergeixen a l’aigua, però fins ara no havíem vist res com això.

  Aquest equip utilitza el processador, els sensors, la càmera i les connexions sense fil del teu mòbil per dur-les a una carcassa especial que convertirà el teu equip en un avió no tripulat.

  El PhoneDrone Ethos compta amb un exterior compost per quatre hèlixs que permetran que el nostre dispositiu voli. El terminal quedarà situat al centre per captar correctament les imatges que vulguem gravar.

  El gadget, que pesa 400 grams, compta amb una autonomia que oscil·la entre els 20 i els 25 minuts, una quantitat gens menyspreable.

  Una de les característiques més interessants de PhoneDrone Ethos és que és compatible tant amb Android com amb iOS, així com amb Apple Watch.

  Per a tots aquells que dubtin sobre l’estabilitat del dispositiu i que no s’atreveixin a deixar el seu mòbil al gadget, hem de dir-los que sempre poden col·locar una protecció addicional que ha fabricat a la companyia.

  Si tot i així us sembla temptar massa la sort, sempre podeu utilitzar aquest mòbil de reserva que teniu guardat en un calaix.

  El projecte s’ha presentat a Kickstarter i ja han aconseguit superar la fita que s’havien proposat. De fet, porten un total de 146.000 dòlars recaptats i el seu objectiu eren 100.0000 dòlars. El preu inicial per adquirir un d’aquests PhoneDrone Ethos era de 195 dòlars, però actualment només queden disponibles les versions de 235 dòlars en endavant.

  Font: Kickstarter