Luis Suarez | Diari Catala

Els tres gols de Luis Suárez contra el Celta de Vigo situen el davanter uruguaià del FC Barcelona com el jugador que més dianes ha anotat a la Liga BBVA

El davanter del FC Barcelona va guardar la seva condició de màxim golejador en solitari de la Liga BBVA responent aquest diumenge amb tres gols al doblet de Cristiano Ronaldo dissabte contra l’Athletic Club, amb els quals suma 23 gols pels 21 del portuguès en 24 jornades del campionat domèstic.

L’uruguaià no va faltar novament a la seva cita amb el gol a la victòria culer (6-1) davant del Celta de Vigo al Camp Nou. Luis Suárez va fer tres gols seguits en 20 minuts de la segona meitat, amb especial menció a l’últim, en un penal indirecte en el qual Leo Messi li va donar una subtil assistència en comptes de llançar a porteria.

Luis Suárez també destaca per les seves assistències que, sumant les dues de diumenge, ja en duu nou. Aquesta xifra, sumada a les 23 dianes de l’uruguaià, el situen com el jugador de la Liga BBVA que ha intervingut activament en més gols amb un total de 32. En totes les competicions, Luis Suárez ha marcat 39 dianes, més que Leo Messi (25) i que Neymar (22).

Al ‘Top 5’ de la taula de golejadors també hi és Neymar, que va anotar el seu gol número 17, arrodonint la golejada al Celta de Vigo amb el sisè de la nit al Camp Nou. Mentrestant, Borja Bastón va marcar en la victòria de l’Eibar (2-0) sobre el Levante, amb el qual es manté com el millor ariet espanyol amb 16 punts.