Pink posa la música a la pel·lícula ‘Alícia a través del mirall’

0

La pel·lícula s’estrena el 27 de maig als nostres cinemes

Tim Burton ens porta com a productor ‘Alícia a través del mirall. La nova pel·lícula de Disney escrita per Linda Woolverton i basada en la novel·la de Lewis CarollThrough the LookingGlass, and What Alice Found There (1871), és la continuació del llibre, ‘Alícia al país de les meravelles‘ del mateix escriptor, i que Burton ja va portar al cinema el 2010.

El film compta amb elenc espectacular d’actors, Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Rhys Ifans i les veus de Alan Rickman, Michael Sheen, Stephen Fry i Timothy Spall.

Disney ens convida a gaudir d’uns efectes especials que no deixen indiferent a l’espectador per apropar-nos a la història de la jove Alícia (Mia Wasikowska), que tornarà al màgic món de les meravelles per salvar al seu amic ‘El Sombrero Loco’ (Johny Deep).

La cantant Pink posa la música al film amb el tema ‘Just Like Fire’, cançó que s’estrena el 15 d’abril i la versió ‘White Rabbit’ que es va gravar a principis d’any per la campanya de màrqueting.