Pinterest compra Instapaper, l’app per recordar articles

0
instapaper logo
Foto: Instapaper

Amb la compra res canvia en l’ús de l’aplicació però qui fins ara era el CEO de l’app passa a ser enginyer de productes per Pinterest

Pinterest ha comprat Instapaper, l’aplicació per a iOS i Android que permet als usuaris guardar articles per llegir-los més tard. L’aplicació funcionarà com fins ara però estarà dirigida pel nou propietari.

El 2013, Instapaper va ser venuda per Marco Arment, el seu creador, a Betaworks, que va fer que Brian Donohue es convertís en el CEO de l’aplicació. Ara Donohue es convertirà en enginyer de producte a Pinterest, segons l’acord signat per les dues companyies.  “Unir-se a Pinterest ens proporciona els recursos i l’experiència necessaris addicionals per aconseguir compartir la nostra missió en una escala molt més gran”, explica Instapaper en el seu blog de notícies.

Per a l’usuari final no existiran diferències però la seu d’Instapaper es mourà des de Nova York, on hi ha Betaworks, a San Francisco, on treballa Pinterest. “Seguir per fer d’Instapaper un gran lloc per guardar i llegir els teus articles”, expliquen.