PIPO X9 TV Box: Cambia tu TV a un PC Windows

  0
  PIPO X9 TV Box: Cambia tu TV a un PC Windows

  PIPO X9 TV Box: Cambia tu TV a un PC Windows

  El PIPO X9 TV Box és un reproductor multimèdia que funciona tant amb Android com amb Windows gràcies al seu sistema dual boot

  Incorpora algunes interessants i especificacions com són el seu processador Intel Z3736F Quad Core amb una velocitat de fins a 2.16GHz, els seus 2GB de memòria RAM, les seves 32GB de memòria ROM o la seva pantalla de 8.9 polzades amb una resolució 1920×1080 FullHD.

  Característiques principals:

  • Canvia el teu TV a un PC Windows: PiPo X9 = Tablet de 8.9 polzades + desktop + Android Mitjana Box.
  • Amb Windows 10 i Android 4.4 dual boot US
  • CPU: Intel Z3736F Quad Core a 2.16GHz
  • Característiques amb pantalla LCD de 8.9 polzades.
  • Resolució: 1920 x 1200 píxels.
  • 2GB de RAM + 32GB ROM, capacitat màxima de 32 GB estesa li dóna més espai per descarregar les teves aplicacions, navegar per internet, jugar jocs, aplicacions córrer i veure pel·lícules amb major suavitat.
  • Connectivitat Bluetooth 4.0: aparellament fàcil amb la majoria dels dispositius habilitats per Bluetooth (ordinador, telèfon mòbil, teclat i uns altres).
  • Connectivitat Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4G, que ofereix un senyal de WiFi més estable per gaudir d’una experiència de video de major qualitat.
  • Quatre ports host USB: Connecta un ratolí i teclat per una millor experiència.
  • Altaveu incorporat d’alta fidelitat.

  PIPO X9 TV Box: Cambia tu TV a un PC Windows

  El PIPO X9 TV Box és un reproductor multimèdia que com hem comentat anteriorment compta amb unes interessants característiques a les quals cal sumar la possibilitat d’ampliar la seva memòria d’emmagatzematge. Incorpora una ranura per a targetes micro-SD en la qual podrem instal·lar memòries de fins a 32GB pel que tindríem en total 64GB per emmagatzemar els nostres arxius. Amb la seva pantalla de 8.9 polzades amb resolució FullHD podrem gaudir del nostre contingut multimèdia amb una gran qualitat d’imatge tot això en un petit dispositiu com en el PIPO.

  Gràcies al seu suport per XBMC tindrem hores i hores d’entreteniment gràcies a les possibilitats que ens ofereix a través de la gran infinitat de plugins que poden instal·lar-se en el. També podem jugar als nostres jocs favorits, navegar per internet o consultar el nostre correu electrònic, tot això des d’un únic dispositiu de grandària compacta.

  Compte a més amb connectivitat Wi-Fi N 2.4GHz a més d’una antena a través de la qual obtindrem una velocitat de fins a 150Mbps. Incorpora un port Ethernet si desitgem utilitzar el cablejat tradicional.

  En qüestions de connectivitat va ben servit, ja que disposa també d’un port micro-USB, port HDMI, quatre ports USB 2.0 host i connector jack 3.5mm per connectar els nostres auriculars o sistema de so.

  Com podem veure el PIPO X9 TV Box és un dispositiu molt útil com a centre multimèdia que encara no està a la venda però que pot realitzar-se la seva preorder per ser enviat a principis d’octubre a través de GEARBEST com sol ser habitual.

  Aquest interessant producte com és el PIPO X9 TV Box, el podem trobar en GEARBEST